Svjetiljka za bicikl crvena TL-X2

Šifra proizvoda:

5902020523918

Na zalihi

5.97

Opis

Ako smatrate da ‘normalno’ svjetlo preslabo svijetli i ne daje vam odgovarajući osjećaj sigurnosti tijekom vožnje bicikla, Everactive TL-X2 je lampa za vas – jamčimo vam da nećete biti razočarani!

Zašto odabrati everActive TL-X2? Ključne značajke:

– Izuzetno snažna – dvije crvene LED diode od 0,5 W svaka, nude iznimno snažan svjetlosni tok za stražnju svjetiljku bicikla, jamčeći izvrsnu vidljivost na cesti, u gotovo svim čak i teškim uvjetima,
– fiksiranje na univerzalnu kopču – Idealno kao univerzalna lampica upozorenja, čak i nakon skidanja s bicikla – daje mogućnost ovjesa u ruksak, torbu, remen i sl.,
-Jedinstveni optički sustav u obliku složenih leća savršeno uklanja jaki snop koji emitira LED dioda,
-Svjetiljka, unatoč izuzetno velikoj snazi, ne zasljepljuje druge sudionike kretanja,
– vrlo izdržljivo kućište, dobro zabrtvljeno gumenim dijelovima, otporno na kišu ili prskanje,
-Ovo je najkvalitetnija, beskompromisna svjetiljka namijenjena entuzijastima i najzahtjevnijim korisnicima.

TL-X2 je visokokvalitetno stražnje svjetlo za bicikl s vrlo jakim LED svjetlom. Opremljen s dvije crvene LED diode od 0,5 W, TL X2 stvara svjetlost vidljivu čak iu najtežim vremenskim uvjetima: gusta magla, jaka sunčeva svjetlost, jaka kiša ili obilne snježne padaline. U dobrim uvjetima svjetlost je vidljiva s udaljenosti od 500m! Dizajn svjetiljke osigurava ne samo da ćemo biti vidljivi izdaleka straga, već također pruža odličnu vidljivost sa strane – čak i preko 180 °.

TL-X2 je koristan i pruža dodatnu sigurnost čak i nakon skidanja s bicikla – kućište svjetiljke ima stražnju kopču za vješanje na ruksak, torbu, remen itd. Kućište svjetla je izrađeno od kvalitetne plastike i zabrtvljeno je. Prekidač je izdržljiv i također je vodotijesan.

Everactive TLX2 napajaju dvije baterije (R03/AAA; možete koristiti i alkalne i punjive) i ima tri načina osvjetljenja: dva fiksna i jedan bljeskajući. Baterije nisu uključene u set.


 

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg