Uvjeti korištenja

Korištenjem ovih web stranica, odnosno bilo koje usluge tvrtke M.M.K.Parking d.o.o., prihvaćate u potpunosti ovdje navedena pravila i uvjete korištenja. Molimo Vas da uvjete korištenja svakako pročitate i poštujete, jer ćete u protivnom, zbog nepoštivanja istih, snositi posljedice propisane zakonom, odnosno ovim ugovorom. Ukoliko se ne slažete s pravilima i uvjetima korištenja ovih stranica, nemojte ih koristiti.

Kontakt podaci prodavatelja

M.M.K.Parking+ d.o.o.

Zagrebačka 144
10 360 Sesvete, Hrvatska

OIB: 93947271428
Telefon: +385 1 2002 575
E-mail: info@makspower.hr


Uvjeti prodaje

Definicija kupca

Kupac može biti fizička i pravna osoba. Fizička osoba treba biti starija od 18 godina, osobe mlađe od 18 godina mogu kupovati u našoj web trgovini pod nadzorom roditelja ili staratelja. Pravna osoba treba imati registriranu djelatnost kod nadležnog trgovačkog suda ili obrtničke komore. Svaki kupac prilikom narudžbe dužan je ostaviti točne osnovne osobne podatke koji su potrebni za izvršenje kupovine i usluge.

Prava i obveze potrošača

Prava kupca su definirana Zakonom o zaštiti potrošača.

Ovi Uvjeti kao i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz informacije o određenim proizvodima predstavljaju ponudu M.M.K.Parking d.o.o. za sklapanje Ugovora te korisnik kao kupac svojom registracijom, zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen ovim Uvjetima iste prihvaća čime se smatra da je zaključen Ugovor između korisnika i M.M.K.Parking d.o.o, a prema uvjetima prodaje navedenim u ovim Uvjetima.

Ugovor o kupoprodaji

Predmet i komercijalna svrha Ugovora je kupnja odabranog proizvoda ili usluge putem Maks Power Web Shop-a uz plaćanje odgovarajuće naknade (cijene toga proizvoda). Ugovor se zaključuje sredstvima daljinske komunikacije (Ugovor sklopljen na daljinu) i to putem: tiskanih promidžbenih poruka s narudžbenicom, telefona s ljudskim posredovanjem i bez njega te Interneta.

Ugovor stupa na snagu i obvezuje od trenutka kada korisnik prihvati ponudu M.M.K.Parking d.o.o. na jedan od slijedećih načina:

  1. odabirom plaćanja i dovršenjem narudžbe kao registrirani korisnik M.M.K.Parking d.o.o.d.o.o. Web Shop-a,
  2. U postupku registracije ili kreiranja korisničkog računa, korisnik je obvezan odabrati naziv ili ime pod kojim će ostvarivati usluge i odabrati sigurnosnu zaporku te dostaviti valjanu e-mail adresu. Svi podaci potrebni za registraciju ili kreiranje korisničkog računa moraju biti istiniti pri čemu je izričito zabranjeno korištenje ili uporaba tuđih podataka.
  3. Registracija ili korisnički račun kreiraju se samo za jednu osobu i nije dozvoljeno priopćavati podatke o registraciji ili korisničkom računu trećim osobama. Korisnik je obvezan čuvati podatke o svojoj sigurnosnoj zaporci i korisničkom računu. Nije dozvoljena uporaba tuđe registracije ili korisničkog računa.
  4. Za kršenje odredbi Uvjeta iz ovog poglavlja, M.M.K.Parking d.o.o. zadržava pravo, prema slobodnoj ocjeni, ugasiti registraciju ili korisnički račun korisnika, bez obveze naknade korisniku bilo kakvog troška ili štete.
  5. Registracijom (koja uključuje plaćanje usluge) smatra se da je sklopljen Ugovor između M.M.K.Parking d.o.o.. i korisnika kao kupca.
  6. Ugovor stupa na snagu po izvršenoj registraciji korisnika, odnosno od dana kada korisnik prihvati ponudu za sklapanje takvog Ugovora.
  7. Korisnik može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana bez navođenja razloga koristeći obrazac

U slučaju sklapanja ugovora o kupoprodaji, rok započinje teći od dana kada je potrošaču ili trećoj osobi određenoj od strane potrošača, a koja nije prijevoznik, roba koja čini predmet ugovora predana u posjed.

Korisnik nema pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu je usluga u potpunosti ispunjena, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu usluga bude potpuno ispunjena.

Da bi korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti M.M.K.Parking d.o.o. o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom (na M.M.K.Parking d.o.o., Zagrebačka 144, 10360 Sesvete, Hrvatska) i elektroničkom poštom na prodaja@makspower.hr, koristeći obrazac.

Ako korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat sredstava koji je od njega primljen, bez troškova isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada M.M.K.Parking d.o.o. zaprimi korisnikovu odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je korisnik izvršio uplatu. U slučaju da korisnik pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosi nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca M.M.K.Parking d.o.o. može izvršiti tek nakon što mu roba bude vraćena.

Korisnik je dužan robu predati ili je poslati na adresu M.M.K.Parking d.o.o. Zagrebačka 144, 10360 Sesvete, Hrvatska, bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je tvrtci M.M.K.Parking d.o.o., uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Izravne troškove povrata robe korisnik snosi sam. Korisnik se moli da prije raskida Ugovora nazove na broj telefona +385 1 2002 575 ili se javi na prodaja@makspower.hr kako bi mu bio objašnjen postupak vraćanja robe.

Potrošač je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Kupnja

Proizvodi se naručuju dodavanjem željenog proizvoda u košaricu i popunjavanjem elektronskog formulara.  Naručeni proizvod isporučujemo u najkraćem mogućem roku. U slučaju da naručenog artikla nema na skladištu, biti ćete kontaktirani u najkraćem mogućem roku te ćemo u dogovoru s Vama isporučiti zamjenski artikl ili ćemo u dogovoru s Vama navedeni artikl maknuti iz narudžbe. Vaša trenutna narudžba prikazana je na stranici “Moj račun / Narudžbe”.

Kupnja Akumulatora i baterija

Akumulatori i baterije  se nakon poslane narudžbe i prije isporuke formiraju. Formirani se akumulatori, osim u slučaju reklamacije, ne mogu vraćati. Ako niste sigurni koji model akumulatora ili baterija trebate, molimo vas da kontaktirate našu prodaju na:
narudzbe@makspower.hr ili na: 099/2002-585. Također se za prijevoz akumulatora i baterija mora osigurati poseban prijevoz te  u slučaju povrata kupac sam snosi dodatne troškove prikupa robe.

Akcije i popusti

Akcije i cijene istaknute na našim web stranicama, ne vrijede u našim ostalim trgovinama i obratno, osim ako je drukčije navedeno.

Plaćanje

Naručene proizvode možete platiti pouzećem, po ponudi, PayPal ili karticama (CorvusPay).

Cijene

Sve cijene izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), i uključuju PDV. Proizvodi se isporučuju po cijenama važećim na dan naručivanja i objavljenim na internetskim stranicama.

Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave. Tvrtka M.M.K.Parking d.o.o. nastojat će da cijene navedene u narudžbi budu točne, međutim, može doći do pogreške.

U slučaju da se cijena proizvoda promijeni za vrijeme obrade narudžbe, ili cijena na internetskim stranicama iz bilo kojeg drugog razloga ne bude odgovarala stvarnoj cijeni proizvoda ili usluge, tvrtka M.M.K.Parking d.o.o. omogućit će Kupcu odustajanje od kupovine odnosno potvrdu nove, promijenjene cijene.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama.

Dostava

Ako je jednom narudžbom potrošač naručio više komada robe koji trebaju biti isporučeni odvojeno, odnosno ako je riječ o robi koja se dostavlja u više komada ili više pošiljki, rok započinje teći od dana kada je potrošaču ili trećoj strani određenoj od strane potrošaća, a koja nije prijevoznik, predan u posjed zadnji komad ili zadnja pošiljka robe.

Ako je ugovorena redovita isporuka robe kroz određeni period, rok započinje teći od dana kada je potrošaču ili trećoj strani određenoj od strane potrošača, a koja nije prijevoznik, predan u posjed prvi komad ili prva pošiljka robe.

Za dostavu na otoke ne vrijedi redovan cijenik, molim Vas nazvati da Vam napravimo poudu.

Obavijest o načinu podnošenja prigovora potrošača

Sukladno čl. 10. st. 3 Zakona o zaštiti potrošača (NN br. 41/14) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših proizvoda i/ili usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu:

M.M.K.Parking d.o.o.

Zagrebačka 144
10360 Sesvete, Hrvatska
OIB:93947271428

Telefon: +385 1 2002 575
E-mail: prodaja@makspower.hr

Prigovore kupaca smatramo apsolutnim prioritetom, stoga ćemo na iste nastojati odgovoriti u žurnom roku, a najkasnije 15 dana od dana zaprimanja dopisa na našu adresu. Prigovore čuvamo u elektronskom ili pismenom obliku najmanje godinu dana.

Zaštita autorskih prava

M.M.K.Parking d.o.o. je vlasnik autorskih prava, idejnog i izvedbenog projekta kao i svih softverskih aplikacija na ovim stranicama. Sve fotografije, kao i svi tekstualni materijali vlasništvo su M.M.K.Parking d.o.o. te bez znanja i pismenog pristanka nije dozvoljeno kopiranje i/ili korištenje informacija istaknutih na ovim stranicama u ine komercijalne svrhe. Sva prava su pridržana. Korištenjem ovog web shopa se izričito obvezujete da podatke i informacije, a posebice fotografije i tekstove, kao i bilo koje druge materijale u vlasništvu M.M.K.Parking d.o.o. nećete koristiti u zakonom zabranjene ili ovim uvjetima nedopuštene radnje ili svrhe.

Promjena uvjeta korištenja

M.M.K.Parking d.o.o. zadržava pravo promjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Promjene stupaju na snagu trenutkom objave. Posjetitelji su dužni uočiti te promjene te im se pravovremeno prilagoditi.

Ukoliko, zbog greške ili previda, cijena objavljena na stranici nije ispravna ili je u međuvremenu promijenjena, zadržavamo pravo na izmjenu.
M.M.K.Parking d.o.o.+ se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na makspower.hr . M.M.K.Parking d.o.o. zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda. Slike su informativnog karaktera i mogu odstupati od stvarnog proizvoda.