LED 9*SMD5630 C5W 36mm sulfuit blister 2 komada

Šifra proizvoda:

5901508524782

Na zalihi

1.80

Opis

Specifikacija:

Model: C5W, C10W
Utičnica: SV8.5
Diode: 9xLED OSRAM SMD5630
Boja: Hladno bijela
Snaga: max.


Ovaj proizvod je 100% razvijen u Poljskoj od strane domaćeg inženjerskog tima za istraživanje i razvoj.
Ono što razlikuje našu Platinum seriju od ostalih linija proizvoda niže i srednje klase je tehnologija koja vam omogućuje kontrolu radne temperature dioda.
Kada se dostigne maksimalna radna temperatura, unos snage se smanjuje do točke dok se ravnoteža ne može ponovno održati.
Ovo tehnički napredno rješenje, zajedno s komponentama koje vrlo dobro štite od strujnih udara, omogućuje nam pružanje punog 2-godišnjeg jamstva na sve proizvode serije Platinum.

Prednosti LED žarulja:

  • Duži vijek trajanja
  • Niska potrošnja energije
  • Brzo uključivanje / isključivanje
  • Otporan na vibracije
  • Jednostavna instalacija
  • Živopisnije boje

Naše diode imaju električni sustav tolerancije do 16V. Ne izgaraju s mogućim povećanjem napona. Izrađuju se na tajvanskom čipu umjesto jeftinog kineskog. Zahvaljujući tajvanskim komponentama, vijek trajanja je duži. Diode proizvode više svjetla (lumena) u usporedbi s kineskim proizvodima.

Napomena: Naši proizvodi označeni Canbusom ne pokreću poruku o pogrešci u samo oko 70% vozila (pribor, nije originalan od proizvođača vozila!). Stoga vas molimo da to uzmete u obzir prije kupnje. U slučaju poruka o pogreškama, imamo odgovarajuće otpornike za sve uobičajene utičnice u trgovini za prodaju.

Dodatne informacije

Težina 0.01 kg
Dimenzije 70 × 50 × 10 mm