Akcija!

ENRG AGM (Start & Stop)

Šifra proizvoda:

ENRG AGM

840.00kn1,183.00kn

Obriši

Opis

Ponuda tvrtke Maks Power obogaćena je novom markom ENRG akumulatora.

“Marka ENRG novi je proizvod među vlastitim brandovima, zahvaljujući kojem ćemo značajno proširiti ponudu Maks Power  u ovom segmentu. Vjerujemo da će nam predstavljanje drugog proizvoda olakšati privlačenje novih kupaca i povećanje tržišnog udjela.

Kvaliteta koju jamči dobavljač i širina ponude pozicioniraju ENRG akumulatore kao jedan od najzanimljivijih proizvoda u ponudi vlastitih brendova. Očekujemo da će kupci brzo prepoznati ENRG akumulatore i samim time uvidjeti brojne prednosti novih proizvoda.

ENRG predstavlja širok raspon akumulatora

Marka ENRG nudit će sve vrste akumulatora. To je prvi vlastiti brand koji je na tržište uveden s tako širokim spektrom proizvoda, uključujući akumulatore izrađene u najnovijoj tehnologiji AGM (Absorbent Glass Mat).

AGM akumulatori su savršen izbor za vozila s najvišim energetskim zahtjevima koji proizlaze iz vozačkih specifikacija,
hladnih zima, vrućih ljeta ili velikog broja potrošača električne energije. Osim toga, ove vrste akumulatora savršene su za Start-Stop sustave, također je idealna ponuda za vozila izložena velikim opterećenjima.

Stoga vrijedi znati o određenim značajkama kojima se odlikuje ENRG brend:

  • marku odlikuje široka paleta baterija izrađenih po najnovijoj AGM tehnologiji,
  • široko su dostupne u ponudi Inter Cars grupacije.

Uz to, marka ENRG, osim širenja u segmentu osobnih automobila, planira u bliskoj budućnosti postati važan igrač na tržištu kamiona

Karakteristike nove linije EBRG akumulatora

Zašto se isplati obratiti pažnju na ENRG akumulatore? Prije svega odlikuje ih spomenuta široka ponuda proizvoda. Dok se drugi vlastiti brendovi usredotočuju na to da kupcima nude SLI (Starting Lighting Ignition) akumulatore, ENRG ima širi raspon EFB (Enhanced Flooded Battery) akumulatora, koji traju dulje od uobičajenih akumulatora, kao i već spomenuti AGM akumualtori.

Odaberite dobru alternativu! Odaberite ENRG!!!!

Dodatne informacije

Težina 20 kg
Dimenzije N/A
Kapacitet

105Ah, 70Ah, 80Ah, 95Ah