Schumacher Giga Lithium 12V

Šifra proizvoda:

5425038531848

Na zalihi

490.00

Opis

Schumacher HD Booster Giga Lithium Jumpstarter 12V

Schumacher HD Booster Giga Lithium snažan je i profesionalni 12V starter i čuvar memorije. Ovaj litijski pojačivač pokretača isporučuje snagu pokretanja od 800CA s vršnom snagom pokretanja od 2000A.

Pogodan za pokretanje
Ovaj Schumacher HD Booster Giga Lithium Jumpstarter prikladan je za pokretanje automobila (također s većim benzinskim i dizelskim motorima do otprilike 250 KS), lakih gospodarskih vozila poput kombija, vanbrodskih motora malog broda za razonodu, malih poljoprivrednih vozila kao kao traktor ili mali propelerski avion.

Schumacher HD Booster Giga Lithium Jumpstarter lako pokreće dizelski ili benzinski motor od 250 KS uz pomoć (uz pomoć preostalog kapaciteta baterije u vozilu) i motore do 150 KS bez baterije u vozilu.

12V
Schumacher HD Booster Giga Lithium Jumpstarter prikladan je za 12V sustave/vozila.

Snaga pokretanja
Snaga pokretanja Schumacher HD Booster Giga Lithium Jumpstartera s vršnom snagom  od 2000 A. To vam omogućuje jednostavno pokretanje motocikla, automobila, čamca, poljoprivrednog vozila, pa čak i lakog kamiona s dizelskim motorom, nekoliko puta zaredom.

Čuvar memorije
Treba li odspojiti akumulator vašeg automobila ili drugog vozila radi testiranja ili održavanja? Tada se može koristiti i ovaj Schumacher HD Booster Giga Lithium Jumpstarter. To vam omogućuje da zadržite postavke u računalu vozila.

Unutarnja litijska baterija
Unutarnja baterija Schumacher HD Booster Giga Lithium Jumpstartera je 4-ćelijska Lithium LiFePO4 baterija. LiFePO4 baterije zahtijevaju malo održavanja. Stoga morate rjeđe puniti ovaj pojačivač (savjet: napunite pojačivač barem svaka 2 do 3 mjeseca kako bi unutarnja baterija uvijek ostala puna i dobro održavana te stoga uvijek spremna za pokretanje).

Premosni kabeli
Pripadajući premosni kabeli su dugi 0,5 metara i dvostruko izolirani. Fleksibilni su i imaju vrlo visoku vodljivost za optimalan prijenos struje.

Spojevi stezaljki/baterije
Krokodilska kliješta su robusno dizajnirane s velikim otvorom tako da lako pristaju na male i velike terminale baterije. Potpuno su izolirani.

Sigurnost za elektroniku vozila
Schumacher Booster ima unutarnju zaštitu tako da se elektronika vozila ne može oštetiti tijekom pokretanja.

Zaštićen od obrnutog polariteta
Schumacher Booster je zaštićen od obrnutog polariteta. Dakle, čak i ako spojite pozitivan na negativni pol baterije i obrnuto, to neće imati nikakve negativne posljedice za vaš booster ili za vozilo.

Status punjenja Schumacher Boostera
Status punjenja samog Boostera pokazuju 3 jasne LED diode na prednjoj strani uređaja.

Održavanje
Poželjno je da Booster uvijek bude i ostane pravilno napunjen. Pazite da uvijek potpuno napunite Booster barem jednom svaka 3 mjeseca. Bolje je to činiti češće. Na ovaj način također imate punu pomoć pri startanju, što je lijepo.

Punjenje Schumacher Boostera
Svoj Schumacher Booster možete puniti isporučenim punjačem baterija od 1A (AC/DC 230V utičnica).


Specifikacija: 
Napon: 12V
Startna snaga: 800CA
Maksimalna startna snaga: 2000A
Duljina kabela: 50 cm
Promjer kabela: 10 mm²
Unutarnja baterija: 4-ćelijska Lithium LiFePO4
Zaštite: obrnuti polaritet, kratki spoj, prenapon
Dimenzije: 260 x 135 x 72 mm
Težina: 2,5 kg


Napomena:
Unatoč velikoj pažnji pri izradi sadržaja na ovoj stranici, Makspower.hr nije odgovoran za neočekivane pogreške, nepotpunosti ili druge nedostatke u ovom objašnjenju. Niti se Makspower.hr, kao prodavač, a ne korisnik, ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu nepravilnu upotrebu proizvoda kupljenih preko nas i bilo koje negativne posljedice toga. Uvijek pročitajte upute za uporabu, upoznajte se s primjenjivim zakonima i propisima i, ako ste u nedoumici, uvijek potražite dodatne informacije.

Dodatne informacije

Težina 4 kg
Dimenzije 200 × 150 × 100 mm

Detaljniju tehničku specifikaciju preuzmite u obliku PDF-a.

Preuzmi PDF