Panasonic LR6 4+4BL

Šifra proizvoda:

5410853044703

Na zalihi

2.92

Opis

8 x Panasonski alkalni EVOLTA LR6 AA Baterije

Panasonik LR6EGE8BW Evolta  alkalna baterije su najdugovječnije baterije na svijetu – skup od 8 komada u blister pakiranju.

Baterije imaju inovativan dizajn koji pruža rekordne performanse. Evolta koristi Tehnologija vakuuma oksida Struktura baterije mijenja se kako bi se povećala količina aktivnog materijala. Novi postupak proizvodnje smanjuje debljinu stijenke čaše, ali povećava njezinu krutost. U konstrukciji baterije korišteni su novi materijali za katodu i anodu za povećanje učinkovitosti. Novi mangan dioksid i dodani titanijev hidroksid otkrivaju puni potencijal katode.

Visoko aktivni cinkov prah, zahvaljujući većoj reakcijskoj površini (mikro prah + više čestica cinka) kombinira visoku otpornost na koroziju s velikom reaktivnošću. Baterije su idealne za upotrebu u uređajima s niskom, srednjom i velikom potrošnjom energije. Sve ove značajke doprinose činjenici da je panasonska Evolta najduža AA alkalna baterija prepoznata od strane GUINNESS WORLD RECORDS. Panasonske Evolta baterije – cijene njihovu pouzdanost.

Evolta baterije postigle su najbolji rezultat u neovisnosti BAE test u 2010

Baterije proizvedene u Poljskoj!

Tehnički parametri:
vrsta: alkalna baterija
napon [V]: 1,5
promjer [mm]: 14,5
visina [mm]: 50,5
ambalaža: blister 8 pcs.
other designations: LR6 / AA / R6 / MN 1500 / Mignon / AM3 / E91

 

Iskazana cijena je za cijelo pakiranje ( 8 komada )!

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
Dimenzije 100 × 70 × 20 mm