Electromem HFL15 Litium punjač

Šifra proizvoda:

8029388135502

Na zalihi

294.64

Opis

HF serija automatskih punjača revolucionira tehniku ​​punjenja baterija. Dizajnirani za punjenje svih vrsta baterija – kako klasičnih kiselinskih tako i onih proizvedenih u AGM tehnologiji, gel ili silikon, mogu se na bilo koje vrijeme priključiti na bateriju, vodeći računa o njezinoj napunjenosti. Osnovna namjena ovih uređaja je rad s automobilskim baterijama, ali se također mogu uspješno koristiti s baterijama ugrađenim u motocikle, tradicionalne skutere, skutere za vodu i snijeg, sportske i starinske automobile, kosilice, čamce ili kampere. Ovi se uređaji također mogu koristiti u kućnim baterijama (sustavi obnovljive energije), uredskim baterijama (UPS sustavi) i poljoprivrednim baterijama (traktori).
Svi parametri se lako mogu postaviti na prednjoj ploči uređaja, a ovisno o modelu uključuju:

Napon baterije koja se puni (6/12/24 volta)

Vrsta baterije (baterije s tekućim elektrolitom ili zatvorenim AGM, gel ili silikon)

Vrsta vozila u koje je ugrađena napunjena baterija za odabir vršne struje punjenja

Punjači su također opremljeni LED diodama i zvučnom dojavom koja obavještava o pogrešnom spajanju priključaka na polove akumulatora ili pogrešno odabranom naponu. Izrađeni su od izdržljivih materijala i imaju visoku otpornost na vanjske čimbenike kao i sustave zaštite od pregrijavanja i unutarnjeg kratkog spoja. Oprema uključuje cijeli set konektora koji vam omogućuju spajanje uređaja na bateriju, ovisno o njezinoj vrsti.

Elektronički automatski punjač HFL 15 Plus dizajniran je za punjenje i održavanje svih baterija (i konvencionalnih kiselinskih i zatvorenih – AGM, gel i silikonskih kao i litijevih baterija izrađenih u LiFePO4 tehnologiji) koje se koriste u osobnim automobilima, kombijima, SUV vozilima, VAN vozilima, kamperima, čamci, obični, skuteri za vodu i snijeg, quadovi, samohodne kosilice i mini traktori te brojna druga vozila, strojevi i uređaji. Uređaj je potpuno automatski, upravljan mikroprocesorom, što znači da nakon završetka procesa punjenja prelazi u stanje međuspremnika i ne dopušta pražnjenje baterije – može se priključiti na bateriju bilo koje vrijeme bez prepuni ga.

Postoje 3 gumba na prednjoj ploči: Odabir vršne struje punjenja (Sporo – 2 A / Srednje – 7 A / Brzo – 15 A / Napajanje – funkcija međuspremnika), A / V prekidač mijenja podatke na LED zaslonu (trenutni napon / ampera) i gumb START/STOP za početak procesa punjenja. Osim tipki, na ploči se nalazi 5 LED dioda: REVERSE (znači obrnuto spajanje terminala), FAULT (baterija oštećena ili s krivim naponom), POWER (napajanje), CHARGING (punjenje u tijeku) i FULL (baterija napunjen, način održavanja uključen).


TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Ulazni napon: 230 Volti

Snaga: 220 W

Izlazni napon: 12 volti

Vršna struja punjenja: 2/7/15 A

Tipovi baterija: PB, AGM, GEL, VRLA, MF, LiFePO4

Preporučeni kapacitet punjivih baterija: 4-250 Ah

Preporučeni kapacitet baferiranih baterija: 8 – 500 Ah

Dimenzije: 260 * 135 * 72 mm

Težina: 1,8 kg

Dodatne informacije

Težina 3 kg
Dimenzije 200 × 150 × 100 mm