MacTronic Blitz LR11 1100lm

Šifra proizvoda:

5907596132519

Na zalihi

199.00

Opis

Domet svjetlosti – više od kilometra
Treća svjetiljka iz Blitz obitelji je dugoprugaška koja svijetli snažno fokusiranim, točkastim snopom na udaljenosti od 1100 metara sa snagom od 1100 lumena. Reflektor dizajniran za zadatke koji zahtijevaju iznimnu pokrivenost svjetlom. Blitz LR11 duguje tako impresivan domet kombinaciji posebnog zrcala velikog promjera i dubine, koje dodatno fokusira svjetlosni tok emitiran ispred Cree XP-L diode u High Intensity verziji posebno dizajniranoj za emitiranje uskog snopa svjetla.

Veliki izbor načina rada svjetiljke
THS0031 nudi 4 razine snage konstantnog svjetla što vam omogućuje prilagodbu snage i vremena rada prema individualnim potrebama korisnika. Stroboskop od 8 Hz može se koristiti za signaliziranje vašeg položaja ili za samoobranu. Prekidač koji se nalazi na tijelu svjetiljke skriva diskretan dvobojni indikator napunjenosti baterije. Svjetiljka se može zaključati od slučajnog uključivanja ili isključivanja poklopcem montiranim na pomični prsten.

Litij-ionski ili baterijski
Blitz LR11 napaja se izmjenjivom litij-ionskom baterijom napona 7,4V i kapaciteta 2600mAh. Dovoljno je za 1,5 sat rada u najjačem modu i do 26 sati u najslabijem modu. Bateriju ćemo puniti bez izvlačenja iz svjetiljke pomoću AC adaptera koji je uključen u set. Vrijeme punjenja baterije je cca. 4 sata. Po potrebi svjetiljka se može napajati i s tri R14/C baterije.

Izdržljivo i estetsko kućište
Uz snažnu laganu i kapacitetnu bateriju, Blitz LR11 ima estetski izrađeno, čvrsto i izdržljivo kućište, koje je dodatno otporno na prašinu i vodu – IP67 indeks zaštite: svjetiljka će izdržati potpuno uranjanje u vodu do dubine do 1m 30 minuta. Svjetiljka sa svim dodacima pakirana je u prijenosni kofer.

Gore navedene značajke svjetiljke čine je savršenom čak i u teškim uvjetima tijekom potrage, vojske, patroliranja područjem, lova i drugih ekstremnih aktivnosti na otvorenom koje zahtijevaju svjetlo velikog dometa.


Tehničke specifikacije:

Veliki domet svjetlosnog snopa do – 1100 metara
Snažno fokusirano, točkasto svjetlo
Cree XP-L HI LED – jačina svjetla 1100 lumena
Zrakoplovno aluminijsko kućište
Indikator napunjenosti baterije
Napajanje: 7,4 V 2600 mAh Li-ion paket (uključeno)
230V punjač uključen

Dodatne informacije

Težina 3 kg
Dimenzije 300 × 200 × 100 mm